Aleví- Consell – Sant Miquel – H Claret

Partit  a les 09:00  hores del matí a casa del Sant Miquel. Equip que també va molt bé a la lliga. El nostre equip amb un parell de baixes , que esperem tornin rápid a ajudar l’equip. El partit comença bé, amb moltes ocasions, però amb un porter del Sant Miquel , molt bó. Tots els llençaments eren aturats pel porter. A mesura que anem millorant la punteria, anem anotant i amb la bona defensa i també el nostre porter fent la seva feina, aconseguim el primer quart.

El segon quart , igual que el primer, generem ocasions però el seu porter les atura totes. A més el nostre porter no va estar tan encertat i el perdem.
El tercer quart, molt lluitat es guanya, també amb un bon % dels porters. El quart i definitiu, els claretians no poden superar aquest gran porter, que va guanyar el quart pel seu equip. Empat final amb sabor agredolç. El claret va jugar bé, va generar moltes ocasions però el seu porter va fer una gran, gran actuació. A millorar la punteria.