Aleví Federació – H Claret – Granollers

Partit a casa, davant el BM. Granollers «B». Primer partit de la segona volta. Allà el Claret va perdre, tot i fer una bona feina. L.’equip tenia ganes del partit, per veure si aquestes setmanes d’entrenament intens i de partits davant rivals importants,havien estat profitosos.

El primer quart, 7 minuts incials perfectes, 4-0 de parcial, bona defensa, atac fàcil i % d’encert perfecte , perè davant equips tan potents, en 3 minuts tot es pot complicar, i apretada final en defensa i es guanya el quart per 1 gol de diferència.
El segon quart, no comença bé, i el Granollers afina la punteria i es posa per davant facilment, el Claret es refà però el quart acava en derrota, també per la mínima.
El tercer quart , comença molt igualat, però petites errades en pase (que ja ens van fer perdre el partit de la primera volta a Granollers) fa que s’escapin en el marcador. Temps mort de l’entrenador  local , la cosa s’ajusta però guanya el quart l’equip visitant.
El darrer quart i definitiu. Està tothom molt cansat; el claret ha fer un partit en defensa molt , molt , bó. Tothom concentrat i lluitatant cada pilota. Comencem bé, un parell de gols locals, però resposta de l’equip visitant. La nostre defensa es potent però el cansament fa que l’atac ja no sigui tant fluid. Tot i axiò , marquem un parell de gols, fins els 4,-2 . Ells maquen i ja estem al darrer minut. Nervis, tensió , defensa i acava el partit. Guanyat.
Molt bona victòria, basada en la defensa i les ajudes defensives, amb un atac on es pot millorar molt. Però l’actitut dels jugadors va ser excel.lent. Hem de seguir així. Enhorabona