Darrera Jornada abans de les vacances de Nadal

Només 2 equips de base , a més del Sènior, van tenir partit.

Aleví Federació, partit a casa davant el CHCerdanyola, Ja a l’anada va ser un partit sense moltes complicacions i la tornada va ser igual. Partit per disfrutar, seguir seriosos en el joc, intentar fer un joc més de conjunt. I es va cumplir tot això.
El Claret va guanyar les 4 parts . Bones jugades, respecte a l’equip rival , i bon joc en general, bon humor i a esperar el darrer partit de la fase ja l’any vinent.
Qui ens ho anava a dir, que primera experiència a Federació, amb un equip mixte, on la resta de primers classificats són totalment masculins, i que ens jugariem poder classificar-nos per la fase final del campionat de Catalunya de la categoria. Anirem per tant a Igualada a intentar guanyar ( a casa vem empatar) tot i que l’objectiu ja ha estat més que aconseguit. Enhorabona noi@s.

Infantil mixte. Va jugar a Sant Andreu de Barca . També amb un equip mixte com el del H.Claret-Gràcia.
Partit molt igualat, , però que l’equip local comença jugar millor. Bona defensa que no sabem com atacar i un atac local, amb llençaments que van aconseguint gol. El Sant Andreu B. té un jugador amb molta envergadura que és dificil d’aturar, però que aconseguim que no jugui molt cómode. Vem jugar el partit en 4 quarts. Al final del segon quart ja cosa ja s’ha ajustat , i tenim empatat el partit. La nostre defensa s’ha fet més potent, i els llençaments són llunyans i el nostre porter està aturant tot el que li arriba. El tercer quart és molt bó pel Claret, per fí sabem atacar bé, i fem un parcial de 0-5. Ens anem el darrer quart amb 4 gols d’avantatge. Però l’equip local reacciona , i amb 5 penals xiulats al darrer quart, ens empaten a 12; però una esforç final de l’equip tant en defensa com en atac , fa que l’equip aconsegueixi la victòria, per 12-14.
El partit va ser dur, i tot que van haber situacions on possar-se una mica nerviosos, cap component de l’equip va fer res fóra del més estricte compliment de les regles del joc, i un comportament escepcional.
Com vem comentar al final del partit , guanyar està molt bé, i és un éxit després dels entrenaments; però s’ha de saber perdre i estar a l’alçada, i felicitar l’equip rival; i l’handbol Claret-Gràcia va estar perfecte, tant en l’aspecte esportiu, com el més important, comportament escepcional.