Preinfantil mixto – Bona victòria i debut

Segona jornada de la segona fase de la competició, i debut a casa . Davant un H. Ribes , que ja vem jugar a Sant Pere de Ribes a la primera fase i vem empatar just al final del partit.
Per tant tothom concentrat, i a lluitar a tope per competir al màxim nostre nivell.
Primera situació «especial» , ells es preseten només amb 6 jugadors, l’handbol claret, podria haver jugat amb 7, però per respecte al rival i al Fair-Play, vàrem jugar en igualtat d’efectius tot el partit.

Sortim amb l’equip més o menys titular, i comencem a escapar-nos al marcador. Tot i la situació especial de jugar un menys a la pista, ens adaptem bé, tenim més espais que habitualment , i es nota. A la defensa , estem forts, també ens adaptem a ser un menys en defensa i les ajudes, són molt bones. Els hi costa fer gol . Fem el primer relleu dels 5 jugadors de camp, i ells retallen distància , sobretot amb un jugador ambidextre, que ens va generar molts problemes, podem llençar més i millor però en Nolasc està ferm i atura molts llençaments.Tot i això ens anem amb 14-10 al nostre favor.
comença la segona part i apretem encara més, ells al no tenir canvis estàn una mica cansats, i seguim concentrats amb espais a l’atac, i en defensa forts. Tothom participant i Nolasc ajudant des de la porteria. Així acava el partit amb un 23-18. Bona victòria i debut d’en David López.
Comencem a saber competir, canviem xip , i estem més concentrats i lliutadors. Però hem d’entrenar amb aquesta intensitat, per tal d’evolucionar més bé . Hem de millorar la intensistat als entrenaments.
Proper partit davant del totpoderós Safa Horta , a veure si fem un bon partit.